FAQ

Er bestillingen i bestillingsskjema bindende?

Nei, du kan fortsatt ombestemme deg etter sendt bestilling. Vi vil først gå gjennom bestillingen med deg for å sørge for at alt er slik som du ser for deg og deretter sende deg avtalevilkår og endelig bekreftelse på bestilling før vi går i gang.

Hvor lang vil videoen bli?

Våre priser baserer seg på opptil 2 minutter. Grunnen til at dette er standarden er at statistisk sett klikker seg 60 % seg bort ifra en video når den passerer 2 minutter.

Er det mulig å få lengre videoer?

Helt klart. Inkuder dette i ditt bestillingsskjema så gir vi deg en oppdatert pris deretter.

Leverer dere videoer i ekte bilde også?

Ikke per dags dato, men vi kan hjelpe deg med å skaffe dette. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre.

Kan jeg bruke egen stemme som voice-over også?

Det kan du. Bare la oss vite om det når du sender din bestilling. Vi vil gi deg rabatt tilsvarende vår kostnad på voice-over artist.

Kan jeg skrive eget manus og bruke det?

Det er fullt mulig om du ønsker det? Vi vil i så tilfelle gi deg en rabatt på videoen tilsvarende vår kostnad på å skrive manus. Om du ønsker å levere eget manus la oss få vite om dette i bestillingsskjemaet.

Kan jeg få video i flere språk?

Vi har absolutt ingen problem med å få produsert videoer på flere språk. Kanskje du trenger en på norsk og en på engelsk? La oss få vite om dette når du bestiller så oppdaterer vi prisen din deretter.

Får jeg valg i flere voice-over artister?

Vi vil alltid gi deg et godt utvalg i voice-over artister, både menn og kvinner, slik at du kan finne den stemmen du ønsker til din video.

Hvordan fungerer betalingen?

Vi tar betalt ved hver milepæl. Første betaling skjer ved fullført og godkjent manus. Andre betaling skjer ved fullført og godkjent storyboard og voice-over. Siste betaling skjer ved fullført video. Totalt betales det altså i tre omganger. Om du har behov for en annen løsning, ta kontakt ved oss så hjelper vi deg.

Hva om jeg ikke finner svaret jeg leter etter her?

Ta kontakt med oss i vårt kontaktskjema og vi vil svare så raskt som mulig etter beste evne!

 

 

Har du spørsmål?

Send til oss, vi vil svare innen 24 timer.

Send melding!
Top